webbseminarier

arkitektur & fastighetsteknik - elteknik - VVS - industriteknik

vi ordnar ditt webbseminarie

Vill du nå ut med ert budskap till många nya kontakter är webbseminarie en fantastik möjlighet att utnyttja den nya tekniken. Hemligheten att få många åhörare är att bjuda in många personer i rätt branscher. De som ansluter har ett genuint intresse i just ditt budskap och vad du kan lära dem.


vi hjälper dig med allt som är runt omkring ert evenemang

inbjudan till rätt personer - vi har ca 70 000 kontakter i vårt system
digital plattform - vi jobbar med Gotomeeting sedan mars 2020
inspelning - ni får video och vi publicerar på Youtube 


hjälp med genomförande

Känner du att du inte själv är bekväm att tala inför en större skara eller inte hinner göra det själv kan vi hjälpa till med genomförandet. Vi har lång erfarenhet från de branscher vi jobbar med.

referenser

Här kan du se några av de webbseminarier vi arrangerat, vem vi bjudit in och hur många som var med. 

ferroamp

Målgrupp: Elkonsulter
Antal åhörare: ca 100 

Mats Karlström Ferroamp håller ett föredrag i ämnet EnergyHub-systemet, ett nytt framtidssäkert sätt att integrera solel, energilagring och elbilsladdning i ett system för alla fastigheter.

ROCKWOOL

Målgrupp: Arkitekter, fastighetsägare, byggentreprenörer
Antal åhörare: ca 80

Magnus Kamstedt från ROCKWOOL berättade om vilka möjligheter du har med att bygga hållbara fasader och tak med ett mindre klimatavtryck.

nordskiffer

Målgrupp: Arkitekter, fastighetsägare, byggentreprenörer
Antal åhörare: ca 120

Annie Bojing från Nordskiffer berättar om hur du använder och fördelarna med takskiffer som material vid fasadrenoveringar.

så går det till

Marknadspartner arrangerar webbseminarier inom arkitektur & fastighetsteknik - elteknik - VVS - industriteknik i samarbete med ledande leverantörer och syftar till att sprida kunskap om aktuella ämnen skräddarsytt för respektive yrkesroller.

inbjudan

Vi bestämmer gemensamt vilken målgrupp du vill nå. Vi bjuder in via e-post och sociala media t ex. LinkedIn. Inbjudan går ut en vecka innan bestämt datum, en påminnelse dagen före samt 15 minuter före start. 

genrep

Senast dagen före ditt webbseminarie kopplar vi upp oss och testar tekniken så att du är bekväm och att webbkamera etc fungerar som tänkt, bakgrunden ser bra ut etc. 

enkel acess

Dina åhörare går enkelt in via en webblänk och ansluter till ditt webbseminarie. Vi använder plattformen Gotomeeting sedan ett år tillbaks.  

interaktion

Åhörarna kan ställa frågor till dig kontinuerligt i chatten. Du kan ha en side-kick med som svarar, vi kan även ta upp frågor löpande och efter din presentation släpper vi ordet fritt. och du kan fortsätta diskutera med dina åhörare.  

konferencier & moderator

En representant från marknadspartner fungerar som konferencier och moderator och presenterar dig innan start. Under ditt föredrag ser vi till att allt fungerar och vi ser till att få igång diskussionen efter din presentation genom att börja ställa frågor till dig. Frågor kan vi bestämma i förväg. 

inspelning

Vi spelar in ditt föredrag och du får en videofil och vi publicerar den på vår kanal på Youtube. 

uppföljning

Efter ditt webbseminarie får du en åhörarlista med kontaktuppgifter som gör att du kan hålla kontakten med dem.  

kostnad

Vi har flera olika upplägg med olika priser. Allt från att boka ett webbseminarie till årsupplägg med genomförandehjälp av oss. Kontakta oss för prisuppgifter.

Kontakta oss för att boka ditt webbseminarie

Vi behöver din bokning senast två veckor innan du vill köra för att hinna ta fram en bra inbjudan, lägga upp info på hemsidan etc. Se våra kontaktuppgifter nedan eller fyll i kontaktformuläret<br><br>

Mobirise

marknadspartner m&l ab

Företaget startades 1996 av Lars Mattsson och Mårten Lundell och finns i den västkustska pärlan Varberg.

Vi brinner för att sprida kunskap om tekniska innovationer, praktiska lösningar och nya trender. Detta gör vi på flera olika sätt och vi har under åren arbetat med över 200 leverantörer inom de branscher vi är verksamma.

Lars, Mårten och Henrik har även en gedigen teknisk bakgrund och jobbar även aktivt med ett antal leverantörer som deras gemensamma representant.

Marknadspartner Mattsson &  Lundell AB - Varberg
växel - 0340 62 92 70 - info@marknadspartner.com
teamet
Mårten Lundell - 070 628 44 50 - marten.lundell@marknadspartner.com
Lars Mattsson - 070 628 44 51 - lars.mattsson@marknadspartner.com
Henrik Svensson - 070 662 82 68 - henrik.svensson@marknadspartner.com
Therese Rosander - 0340 62 92 70 - therese.rosander@marknadspartner.com
556548-1560
© Marknadspartner Mattsson & Lundell AB - 2021