Meeting roommikromässor

sedan 1996


Helt kostnadsfritt för er som kund kommer vi till ert företag och presenterar ett urval av spännande produkter från ett antal branschledande leverantörer. Ni får professionell och koncentrerad information inom ert arbetsområde, på plats i era egna lokaler! 

Produktgalleriet

Ett urval av vad vi presenterar under våra mikromässor.

För dig vi besöker

Har du funderingar kring hur en mikromässa går till följer här lite information. Hittar du inte svar på din fråga är du naturligtvis välkommen att kontakta oss!

  • GEMENSAM RESURS - Marknadspartner fungerar som en gemensam resurs för flera företag och det är en person från oss som kommer och hälsar på och berättar om de olika företagen. Det spar dig tid då vi presenterar flera produktområden under samma tillfälle.  
  • ANPASSAT EFTER DIG - De företag och produkter vi presenterar vid våra mikromässor är anpassade efter ditt företags verksamhet så du får ut så mycket bra information som möjligt som du har nytta av i ditt arbete. Vilka produktområden som kommer att presenteras framgår alltid när vi bokar tid för en mikromässa. 
  • VI KAN DE PRODUKTER VI PRESENTERAR - Den som håller presentationen hos er har varit i branschen i många år och har alltid genomgått en utbildning hos de olika leverantörerna. Vi kan diskutera kring produkternas egenskaper, hur de används och olika applikationer för dem. Är det något ni vill ha offert på eller ytterligare information kring ber vi leverantörerna att ordna det snarast möjligt.
  • ANPASSAD TID - Hur länge en mikromässa hos er varar kan vi normalt anpassa efter dina önskemål. Vi planerar alltid för att kunna stanna lite längre om du vill diskutera någon produkt eller applikation lite extra.


Vi bryr oss om din integritet

Vi på Marknadspartner är måna om att du och ditt företag ska känna sig trygga i era kontakter med oss. Vi har därför anpassat vår hantering av personuppgifter till den nya GDPR lagen. I vår GDPR policy som finns att ladda ner här nedan kan ni se vilka uppgifter vi samlar in, varför vi gör det samt hur de används, sparas och skyddas. 

Du har rätt att få veta vilka uppgifter vi har om dig i våra register, att få dem rättade eller raderade. Du kan även säga nej till att få direktreklam av oss. Om du vill komma i kontakt med oss och diskutera dina specifika uppgifter maila oss på info@marknadspartner.com eller ring vår växel 0340-62 92 70. 

Subbe fyr, Apelviken - Varberg

Om oss

Marknadspartner M & L AB startades 1996 av Lars Mattsson och Mårten Lundell och finns i den västkustska pärlan Varberg.

Vi brinner för att sprida kunskap om tekniska innovationer, praktiska lösningar och nya trender. Detta gör vi genom att vi arrangerar mikromässor där ett antal olika leverantörers produkter och tjänster presenteras.

Vi strävar alltid efter att presentera branschledande och seriösa leverantörer med bra produkter och intressant utbud. 

Kontakta oss

Besök oss

Marknadspartner M & L AB
Karl Nordströms väg 31
432 53 Varberg                         

Ring eller mejla oss

Telefon: +46 (0) 340 62 92 70

Kontaktpersoner då växeln är stängd:
  
Lars Mattsson +46 (0) 70 628 44 51
Mårten Lundell +46 (0) 70 628 44 50

E-post: info@marknadspartner.com


Kontakta oss via formulär

© Copyright 2018 - Marknadspartner M & L AB

This web page was made with Mobirise