Så här arbetar vi för ditt företag

Mobirise
Mårten har en mikromässa på ett arkitektkontor i Stockholm.!

Gemensam resurs  
Marknadspartner utgör en gemensam resurs åt företag som vill öka sin fysiska närvaro på marknaden med minimal egen arbetsinsats. Det gör vi genom våra mikromässor sedan 1996.

Följ med i vårt arbete under en vanlig månad "på fältet".

Bokning av mikromässor

Ett antal dagar i telefon

Vi börjar med att planera månadens resa. Ett pussel av geografisk och kronologisk planering och vilka företag som är lämpliga att boka läggs med omsorg.

Vi bokar sedan månadens 15 mikromässor per telefon i god tid. Vi skickar en bekräftelse till de vi ska träffa med information om vilka produkter vi kommer att presentera.

En lista på inbokade företag skickas till våra deltagande leverantörer för att de ska ha möjlighet att ge oss feedback. 

Packa bilen

Det är bra med en kombi

Vi har ofta med oss många demoprodukter och kataloger från leverantörerna vi representerar. Detta tillsammans med vår presentationutrustning, utskrivna kundkort m.m. tar nu plats i bilen på väg ut på resa i vårt avlånga land!

På plats hos kunden

Det är nu det händer

Beroende på vilken typ av kund vi hälsar på kan lokalerna vara ett konferensrum, en verkstad eller en matsal.

Nu kör vi. Förutom alla demoprodukter har vi en Powerpoint-presentation med information, bilder, videos, exempel och referenser. Vi presenterar leverantörerna och deras produkter i tur och ordning, diskuterar egenskaper, applikationer och projekt.

Samtidigt antecknar vi flitigt allt viktigt som sägs, möjliga affärsuppslag och det vi lovar att leverantörerna ska återkomma med.

(Ibland kan kunderna ha personal som inte talar svenska. Då kan vi behöva hålla presentationen på engelska och då får man snabbt ställa om hjärnan...)

Efter dagens mikromässor

I hotellrummets lugna vrå

Efter dagens genomförda mikromässor checkar vi vanligvis in på ett hotell i närheten av nästa dags aktiviteter. Väl där är inte arbetsdagen slut än på några timmar. All information vi antecknat under dagens mikromässor knappas in i vårt egenutvecklade CRM-system så att våra leverantörer ska få en bra bild av vad som sagts, hur de uppfattats och vad kunderna förväntar sig av dem.

Rapportering

Hemma igen

Tillbaka på kontoret efter 7-8 dagar "på fältet" har vi ett par dagars "tangentbordsarbete". Vi sammanställer alla rapporter som vi knappat in, korrläser och fyller på med kompletterande uppgifter.

Rapporterna skickar vi nu till leverantörerna så de kan ta vid uppföljningsarbetet. Efteråt har vi ofta en dialog med leverantörerna för att diskutera hur det gått, om något ska förändras, om vi behöver mer kataloger eller bara vill "socialisera" ; )

Månadens arbete är nu klart och vi kan börja förbereda nästa månads mikromässor.

När du bestämt dig

När du har bestämt dig för att testa våra mikromässor händer följande.

  • BOKA DIN PLATS - När du bestämt dig för att satsa på en ökad fysisk närvaro på marknaden bestämmer du vilken av våra branscher du vill vara med i. Vi tar gärna en diskussion om du vill utforska okända branscher eller testa nya produkter. Du får en bekräftelse och en instruktion på vad du bör förbereda inför vår upplärning.
  • UPPLÄRNING - Den hos oss som ska representera ditt företag hälsar på hos dig och går igenom vad och hur ditt företag och dina produkter eller tjänster ska presenteras. Vi tar gärna med oss demoutrustning och kataloger direkt.
  • UPPFÖLJNINGSARBETE - Du kommer nu att få rapporter varje månad från de mikromässor vi genomfört. Ditt arbete blir nu att följa upp de förfrågningar och önskemål vi får med oss och kanske lägga till dem i ditt eget CRM-system för fortsatt dialog.

© Copyright 2018 Marknadspartner M & L AB - Tel. +46 (0) 340 62 92 70 - info@marknadspartner.com

How to build a website - Try now