minimässa elteknik

 Varberg 29 september
___

Premiären för electricTOUR var i Varberg. Här kan du se vilka som ställde ut och lite bilder.

Tack till alla besökare och leverantörer för en trevlig stund tillsammans!

Utställarlista

UTSTÄLLARE

CTEK (Chargestorm)

Stort utbud av högkvalitativa laddstationslösningar för elbilar. Hos oss hittar du bland annat laddboxar, laddkablar och laddstolpar.


Hemsida

Malthe Winje

Prisbelönta serie av automatiska jordfelsbrytare. ReStart / Autotest med automatisk återstart efter tillfälligt fel samt avbrottsfri motionering.


Hemsida

Ifö Electric

Några armaturer har hängt med sedan 1960-talet. Andra är nya. Gemensamt för dem är att de alla tillverkas i högkvalitetsporslin, har tidlös design och en livslängd som överträffar det mesta.

Hemsida

Nordic LED

Fullsortimentsleverantör av inomhus-, industri- och utomhusbelysning. Utöver det egna varumärket OPTIMUM är vi också generalagent/distributör i Sverige, Danmark och Finland för amerikanska CREE Lighting.
Hemsida

Euro Energy Components

Marknadens bredaste sortiment från tillverkaren DEHN SE + Co KG av åskskydd, potentialjordningssystem för byggnader, järnväg, ställverk, vind-, solpanelsanläggningar, e-mobility och batteribackupsystem. Överspänningsskydd för strömförsörjnings-, data-, telekommunikationssystem.

Hemsida

Garo

Som marknadsledande inom elbilsladdning i Norden presenterar GARO nu en mobil laddstation specialutvecklad för tillfällig användning vid byggarbetsplatser och event.

Hemsida

Enequi

Gör miljövänlig energi till en del av din vardag med Enequi. Använd solenergi dygnet runt. Bli självförsörjande genom energilagring från dina solpaneler.Hemsida

Elit

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter inom elinstallation sedan 1945. Golvboxar, uttagspollare, markboxar och uttagslistar m m.Hemsida

Arlemark

Vi är en av Sveriges professionella leverantörer av bla. skyltbelysningar, spotlights, ljusstyrning, down-lights, led-skenor och Industribelysning. Vi har även belysningslösningar för jordbruk och liknande verksamheter.

Hemsida

Westerstrand

Sveriges ledande tillverkare och leverantör av system för tidvisning, elektroniska sport- och informationstavlor.

Hemsida

Kontakta oss

Kontakta oss

Nedan finner du olika sätt att kontakta oss

Besök oss

Karl Nordströms väg 31
- Varberg -

Ring oss

0340 - 62 92 70

Projektansvarig

Henrik Svensson
070-662 82 68
e-post