FAQ

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna.
Finner du inte svaret kan du kontakta oss.


Eftersom LinkedIn begränsar antalet profilvisningar och profilsökningar på ett gratis konto måste du uppgradera till ett betalt LinkedIn-konto för att dra full nytta av inconnector. Vi rekommenderar LinkedIn Sales Navigator eftersom filtreringsalternativen är bättre än LinkedIn Premium.

Du kan välja mellan månatlig eller kvartalsvis fakturering. Du kan säga upp ditt abonnemang senast 5 dagar innan nästa period påbörjas.

Ja. GDPR påverkar inte sökningar eller meddelanden på Linkedin.

Branscher är naturligtvis olika men alla företag behöver exponering, vara synligt och finnas i blickfånget hos sina potentiella kunder. Historiskt är det ca 10% av de personer som blir besökta av en för dem ny person som besöker honom eller henne tillbaks. En stor del av dem väljer själva att skicka en kontaktförfrågan eller att besöka din webbsida.
Genom att använda funktionen Auto-Connect, fria InMails eller meddelandesekvenser kan du kontinuerligt nå ut till nya kunder, allt på auto-pilot, vilket garanterar en stadig ström av leads varje dag.

När du startar ett abonnemang kontaktar vi dig för en "start-up". Vi träffas digitalt och går igenom allt du behöver veta för att komma igång. Stöter du på problem eller frågor hör du bara av dig till oss på e-post, telefon eller via formuläret. Supporten är normalt tillgänglig under kontorstid.

Vi kan hjälpa dig att komma igång, lägga upp en kampanj åt er på inconnector etc. Vi jobbar då på timdebitering. Hör av dig om du behöver hjälp!

inconnector kopplas samman med en profil, dvs en fysisk person. Det är bara fysiska personer som kan skicka kontaktförfrågan till andra personer. Du kan däremot bjuda in dina nyvunna kontakter att gilla eller följa ditt företag på Linkedin. När du gillar inlägg, events etc som ditt företag gör kan du dela eller gilla det och på så sätt sprids informationen till dina kontakter.

Mobirise
Adress

Marknadspartner M&L AB
Karl Nordströms väg 31                   
432 53 Varberg

556548-1560

Kontakt

info@marknadspartner.com          
0340-62 92 70                     

Teamet

Henrik Svensson
070 662 82 68
E-post

Mårten Lundell
070-628 44 50
E-post

Lars Mattsson
070-628 44 51
E-post

Therése Rosander
0340-62 92 70
E-post

Build your own site with Mobirise