Om archiTOUR

Vi arrangerar minimässorna på plats i arkitekternas egna lokaler under en förmiddag, förlängd lunch eller eftermiddag. Ni får en chans att personligen träffa många av arkitekterna på respektive kontor. I samband med minimässan bjuds på frukost, lunch eller eftermiddagsfika. Allt är bokat, inbjudet och planerat.

Ni behöver endast komma till lokalen med ert demomaterial, er expertis och er entusiasm!

Bilder från tidigare minimässor
(se alla på instagram)

MINIMÄSSOR 2020

Boka din plats för
3900 SEK/minimässa



Bokningsinstruktioner

För att förenkla dina bokningar, skapa ett konto på boka.se så fylls flera uppgifter i automatiskt.

Då du bokar din första plats ber vi dig att fylla i alla fält. Vill du boka fler platser behöver du bara fylla i de obligatoriska fälten.

Om listan

Flera minimässor står som "Preliminärt". Det betyder att tiden inte är spikad. Du kan boka din plats ändå och du får info om gällande datum och tid så snart tiden är bestämd. Skulle det inte passa kan du enkalt avboka platsen fram till veckan före minimässan.

Är det Fullbokat?

Vissa kontor kommer vi vara hos en gång till under 2020. Titta i listan om det finns ett preliminärt datum till att boka sig på eller skicka ett mejl till oss på marten.lundell@marknadspartner.com

  Leverantörer 

  Här ser du några leverantörer som varit och kommer att vara med på våra minimässor.

  Så går det till

  På plats under minimässa

  Ni har tillgång till ett mässbord i storlek 80 cm i diameter ca 110 cm högt med där ni kan presentera era produkter. Bakom respektive ståbord kan ni ställa en egen Roll Up. Det finns tillgång till grenuttag 230 VAC. I samband med minimässan serveras en frukost- eller lunchbuffé eller en eftermiddagsfika till arkitekterna vilket ingår i serviceavgiften. Koordinator från Marknadspartner finns på plats före och under hela minimässan.

  Antal platser

  Det finns normalt plats för max 8 leverantörer på minimässorna. Beroende på lokal som minimässan hålls i kan det få plats upp till 10 leverantörer.

  Efter minimässan

  Ni erhåller en uppdaterad kontaktlista över alla arkitekter på kontoret. Ett gemensamt tackmejl skickas till alla arkitekter på kontoret med en sammanställning av utställande företag med länk till respektive hemsida. 

  Serviceavgift & bokning

  Vi fakturerar en serviceavgift om 3 900 SEK per minimässa och det inkluderar även kostnad för mat m.m,
  25% moms tillkommer. 

  Kontakta mig

  Kontakta oss

  Nedan finner du olika sätt att kontakta oss

  Besök oss

  Karl Nordströms väg 31 - Varberg

  Mejla oss

  info@marknadspartner.com

  Ring oss

  0340 - 62 92 70

  Projektansvarig

  Mårten Lundell
  070-628 44 50
  marten.lundell@marknadspartner.com